2011. július 30., szombat

Kemenes István: Tematikus bírósági döntések - Jelenlegi ára: 5 760 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Az építési vállalkozási szerződésekA könyv listaára: 6195 Ft. Leírás:
Hol vannak már azok az idők, mikor a saját házra áhítozók kiválasztották álmaik típustervének sorszámát, majd a helyi kőműves és a családtagok segítségével, kalákában felhúzták a családi fészket. Mostanra az építkezést természetesen nem csak a családi házakét felfoghatjuk szerződések egymásra épülő láncolataként, melyben ráadásul több szerződéstípus is szerepelhet: így például a tervezési, építési, vállalkozási, alvállalkozási, adásvételi, fuvarozási, vagy akár az építkezés megszervezésére irányuló szerződések. Kemenes István tizenhat oldalas bevezetőjében az építési vállalkozási szerződéseket fókuszba helyezve ad áttekintést az építési jogvitákról. Számba veszi az építési szerződés sajátosságait, a különböző építési jogviták (pl. díjviták, hibás teljesítéssel összefüggő jogviták) jellemzőit, tisztázza a joggyakorlat megértéséhez nélkülözhetetlen alapfogalmakat (többletmunka, pótmunka stb. ). Ezt követően a 2000-2008 közötti időszakból származó, negyvenegy építési, kivitelezési szerződést érintő jogesetet ismerhetünk meg. A kiadványban közzétett a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően anonimizált döntések egy kivételével korábban már a Bírósági Döntések Tárában publikálásra kerültek. ISBN: 978-963-224-957-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 5 760 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 23:10
. Kemenes István: Tematikus bírósági döntések - Jelenlegi ára: 5 760 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése